Завърши първата учебна година на частно начално училище „Св. Седмочисленици“ в Ловеч

За първа година децата и учениците от ЧНУ „Свети Седмочисленици“ гр. Ловеч, получиха своите удостоверения за завършен клас и подготвителна група, в присъствието на родители и учители. Митрополит Гавриил благодари на Бога за Неговата милост и подкрепа през първата учебна година на училището. Той сподели, че въпреки трудностите учебната година е била успешна и ЧНУ „Св. Седмочисленици“ е направило първите се крачки към постигането на поставената цел: да предостави отлично обучение по програмите на МоН, но и да помогне на децата да израстнат добри християнчета, с православен мироглед, с любов към Бога и към хората, утвърдени в християнските добродетели, истински ученици на светите Седмочисленици.

Всяко дете получи от класния си ръководител грамота за успешно завършен първи клас или подготвителна група, а от Ловчанския владика – православна детска книжка за Св. Серафим Саровски, част от поредицата „За децата на България“, инициатива на Ловчанска Света Митрополия.

Пролетното слънце, усмивките на децата и всеобщото усещане за радост и тържество още веднъж оставиха впечатлението за успешното начало на едно благословено от Бога начинание.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

six + 17 =