Храм „Въздвижение на Св.Кръст Господен“ кани деца за участие в репетиции за Великденско тържество

Храм „Въздвижение на Св.Кръст Господен“ кв. Лозенец кани всички деца да се включат в подготовка на Великденско тържество.


„Скъпи деца, уважаеми родители, информираме ви, че във връзка с провеждането на Великденското тържество на 27.04.19 г. /Велика събота/ от децата в нашия храм сме поканили композитора Росалин Наков, който ще подготви няколко песни с желаещите да се включат в тържеството.

РЕПЕТИЦИИТЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ ВСЯКА НЕДЕЛЯ СЛЕД НЕДЕЛНОТО УЧИЛИЩЕ – ОТ 12.30 ДО 13.00 Ч.

Каним желаещите деца от 5 до 15 годишна възраст и техните родители на среща с музикалния педагог г-н Наков тази неделя /24.02.19г./ от 12.30 ч., за да се запишат. За целта е нужно да се попълни Декларация за съгласие на всяко дете, която може да бъде изтеглена оттук, както и попълнена на място в храма.“

Композиторът Росалин Наков е основател на детска вокална група „Сладки пуканки” към Националния дворец на децата – София, ДВГ „Атлантик”, ДВГ „Детски смях” – Монтана, сътрудничил е с ДВГ към Българското Национално Радио, „Радио деца” и др. Участва като пианист и организатор в събития на Асоциация „Родители”, Фондация „За нашите деца”. Автор и продуцент на образователния концерт за деца “Детска усмивка”, посветен на безопасността на децата на пътя. Бил е жури на Детската Евровизия. В интервю за БНР г-н Наков споделя: „Когато работя с деца за мен е празник. Те са най-точните, най-честните ми критици.“ Цялото интервю може да прочетете тук.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × one =