Да подкрепим инициативата „Коледна звезда“ като си купим красиви картички

Всяка година от 2005 г. насам в Енорийския център при храм „Покров Богородичен“ се провежда кампанията „Коледна звезда„.
В инициативата деца от социални домове творят Коледни картички. Техни верни помощници и тази година са деца от над 30 столични училища и всеотдайни доброволци от Енорийския център и извън него.
Дечицата в нужда са от ЦНСТ „Констанца Ляпчева” в гр. Долна баня, ЦНСТД в гр. Самоков, Защитено жилище „Савина“ в гр, София и социално слабите деца от с. Беброво (община Елена).
Със средствата от Рождественските картички децата от посочените домове отиват на летни екскурзии.
Картичките могат да бъдат закупени в Енорийския център при храм „Покров Богородичен“ и при свещопродавачите вътре в храма. По-големи поръчки могат да бъдат правени на посочените по-долу телефони, има възможност и за издаване на фактури.
На 16 и 23 декември, след Светата Литургия, в Енорийския център ще се състоят коледни базари, на които картичките отново ще бъдат предлагани за закупуване. Заповядайте!
Контакти за информация и поръчки:
Енорийски център към храм „Покров Богородичен” – на тел. 02 / 953 35 23; 0882 883 017;
Адрес: гр. София, ул. “Георги Данчов – Зографина” №2.
Всички, които биха могли и желаят да подкрепят със средства каузата на „Коледна звезда“ и да подарят усмивки на децата, могат да го сторят чрез следната банкова сметка:
Сосиете Женерал ЕкспресбанкIBAN: BG54TTBB 9400 1527 3924 54

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × 5 =