Представянето на диска „В православната вера да пребъдем“ събра деца от три недели училища (видео)

Неделното училище в храм „Рождество Христово“ кв. Младост беше домакин на представянето на компактдиска „В православната вера да пребъдем“ и списанието „Малки Слънчогледи“, издадени от община Кюстендил и с благословението на Негово Светейшество Българския Патриарх и Софийски Митрополит Неофит.

Продуцент е д-р Ивелина Николова. Изпълнител на тропарите е иконом Кирил Попов и Калин Кирилов. Българските народни песни са в изпълнение на свещеник Андон Петров, Калин Кирилов, Ивелина Николова и Цветелина Велева.

На тържеството присъстваха също децата от православен детски център „Св. Йоан Златоуст“ и дом за сираци „Св. Николай“ при манастир „Св. Троица“, с. Нови хан.

Пред повече от 50 деца д-р Ивелина Николова показа как дискът може да бъде полезен в уроците. Тя беше подготвила три игри за децата, свързани с песни от компактдиска, които можете да видите във видеото.

Музиката кара децата да слушат по-внимателно и да запомнят по-добре. Това се доказа по време на веселите игри, в които се включиха и учителите Велина Андонова и Марта Георгиева и послушница Марта.

Подаръците в края на празника бяха повече от заслужени, а безбройните усмивките на децата – подарък за учителите и родителите.

Дискът се продава в храмовете: „Света Неделя“, „Света София“, „Рождество Христово“ в ж.к. Младост, „Св. Георги Победоносец“ на бул. „Патр. Евтимий“, църковната книжарница на „Цар Самуил“ 11 и книжарница „Лествица“.

Можете да поръчате диска ТУК

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 + 12 =