Храм „Св. пророк Илия“ организира празник за деца от семейства в нужда

Храм „Св. пророк Илия“ беше домакин на детски празник по повод Рождество Христово и Нова година за децата от семействата в нужда, които посещават кухнята за нуждаещи се при храма.

Малчуганите бяха зарадвани с подаръци, с танци и музика, пица и торта, игри и много балони. Изпробваха непозната игра – „Кръгче на благодарността“, в която децата благодарят на Бога, че имат семейство, братя и сестри, които са с тях винаги, че са здрави, че има слънце и лято.

За подаръците се погрижиха: фирма Виваком – с игри, книжки, блокчета, моливи и флумастери; от шоколадовата марка Milka осигуриха за всяко дете кутия с лакомства; имахме дарители на ръкавички и на още лакомства.

Празникът на децата беше радост не само от тях, но и за организаторите – настоятелството при храм „Св. прор. Илия”, Православното братство, учениците от Клуба по филантропия на 105 СОУ „Атанас Далчев” с ръководител г-жа Нина Серкова.

Организаторите благодарят на помощниците си: голямото семейство Плачкови-Ангелови, на Данчо и Василена.

Сърдечни благодарности на всички безкористни дарители в кампаниите за децата, организирани при храма през изминалата година, с чиито средства беше проведен детския празник.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four + 15 =