Нова детска книга за Св. Лука Войно-Ясенецки ще бъде представена на 21 септември

Излезе нова детска книга за Св. Лука Войно-Ясенецки. Тя е със заглавие „Свети Лука Доктора“, а представянето ще се състои от 18,00 часа на 21 септември /четвъртък/ в Плей парк (България Мол). Входът е свободен!

Организаторите обещават да ви впечатлят с вълнуващи разкази за живота и знаменитите открития в медицината на свети Лука Кримски. Книгата ще бъде представена от свещеник Захарий Димитров и авторa Ангел Бончев.

„Свети Лука Доктора“ описва по подходящ за децата начин живота и чудесата на св. Лука Кримски.

Изданието, което се състои от 42 страници разказва за множество чудеса, случили се с малки деца. Авторът е иска малчуганите, които четат „Свети Лука Доктора“, да почувстват ситуации близка до тях и да припознаят себе си.

В реализацията на детската книга участват художничката Светла Цветанова, редакцията е поверена на Емилия Маринова, консултант е доц. Юрий Дачев, а дизайнът е на Веселина Запрянова.

Изданието излиза с благословението на Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай и е с подкрепата на фондация „Бъдеще за децата по света“ и проф. д-р Георги Паскалев.

Източник: Dobrotoliubie.com

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × four =